tänt ljus

idag har jag varit iväg med min familj och tänt ljus på mormor, gammel mormor och gammelfarmor och farfars gravar. hatar att gå på kyrkogårdar gillar inte när jag ser gravar som har växt igen och ingen bryr sig tycker dt ser så hemskt ut dt e därför jag inte ska begravas så jag ska kremeras och min aska ska spridas i någon skog eller något sånt. men dt beror ju me på om markägaren går med på dt... men nog pratat om döden inget kul samtalsämne.

när vi ändå va i hässleholm så passade vi på att gå oc titta lite i affärer alltid lika kul fast hade man varit rik och förmögen så hade dt varit ännu bättre=)

imon är min sista dag som jag går på mina tabletter så jag hoppas innerligt att jag får min mens denna gången och att dt funkar som dt ska sen bara hålla tummarna...


ne nu blir dt soffan och invänta stefan sen blir dt en soffliggar kväll=)

imon ska vi till pauline och robin och äta tårta=)=) mmmuuummmssss

glömde ju säga att dom va här igår med paulins syskonbarn och vi tittade på film och åt pizza och en massa godig.. vi kanske tittade på lite för äcklig film för en 8 och 10 åring men dom blev nog inte så skrämda efter filmen dt va 2 modiga barn=)

ha dt bra alla där ute så hörs vi imon=)

idag har varit en händelserik dag ju=)

inte hänt så mycket i mitt liv idag.
när jag gick upp fick jag först hålla på att vänta på att vårdcentralen skulle ringa mig för jag blev biten av en katt igår och såret såg u inte så fint ut och stefan började ju nojja att jag måste åka in så dom får titta på dt för dt blev rött,gult,blått och lila direkt.. men dt va ingen fara jag skulle börja på pencilin om dt blev värre vilket jag inte hoppas på=)
sen åt vi lite mat björn bjöd för han ville väl inte äta själv kn jag tänka mig...

och nu har stefan åkt till varberg för att hämta hem våra vinteräck som han vann på tradera för 60 kr hoppas att dt inte bara e skit nu bara för då blir jag arg men vad kan man begära för 60 kr han som sålde dom sa att han bara ville bli av med dom och ville inte bara slänga dom, men dt återstår att se när gubben kommer hem igen..


ne nu ska jag ut och gå lite med hunden sen blir dt soffn för hela slanten känner mig lite hängig idag har ont i halsen me men jag har varket lust eller tid att vara sjuk...


ha dt bra alla där ute så hörs vi senare=)=)

varit duktig ida=)

har varit på promenad med pauline idag rikigt skönt att vara ute, stötte på väldigt många små hundar och dt e ju inte klokt vad dom kan skälla ibland e dt nästan jobbigt sen mötte vi en vad jag trodde var en äldre gubbe med 2 små hundar och jag trodde ju att han inte skulle klara att möta oss eftersom jag hade min hund me mig men sen visade dt sig at dt va ingen gammal gubbe dt var min farmor hehehe..

har pratat med min mamma nu och vi e skyldiga henne lite pengar men som tur e så behövde vi inte betala denna månaden vilket e skönt, nästa månad kan vi nog ge henne mer pengar ist man får ju hoppas..

fick mina dassaböcker igår föresten så nu har man lite nytt att läsa när man sitter på toa alltid lika kul..

ne nu ska jag göra kaffe för vi får lite kväll besök av våra kära grannar=)

ha dt bra alla där ute=)

att allt ska behöva vara så jobbigt...

sitter här själv nu stefan e och jobbar lite trisst men dt e ju ett måste för pegar e ju me tyvärr ett måste. räknade på vad vi har i räkningar och vi ligger lite back kan man ju säga men vi får väl hoppas på att vi lyckas att lösa dt.. men tyvärr så kostar ju allt här i livet pengar. och just nu har vi ju bara min a-kassa att leva på och dt e ju inte mycket att hurra för, eftersom dom har ju börjat muppa sig nu att jobbar jag en dag så får jag inte från a-kassan dom andra dagarna och enligt arbetsförmedlingen så skulle jag veta detta, visst dt skulle jag kanske tagit reda på men fan allt annat kretsar i mitt huvud just nu..
känns bara som att allt e helt fuckt up i huvudet på mig, inget e som jag vill...

tror inte jag har skrivit detta innan men jag håller ju på att ta piller för att få igång min mens och sånt men den har inte kommit ännu, e så trött på de nu.

sen har man ju så kallade vänner me som inte e av denna värld. för vissa aå e jag bara ett andra handsval vet att jag inte borde bry mig men dt e så lätt att irritera sig på dt när man inte hör av sig annars utom plockar upp telefonen när man e själv... ne nu ska jag sluta vara så bitter och ta ut hunden en runda nu han e nog lite nödig stackaren har fått vänta länge nu va ju tvungen att hoppa in i duschen sen åt jag me ju så nu behöver han nog göra sina behov.
efter dt så blir dt soffan med en kopp te under filten och invänta desperata hemma fruar på 5:an och älsklingen..


ha dt bra där ute i blogg världen=)

fruktansvärt kall dag

usch säger jag bara idag e ju en sån dag som dt inte e kul att ha hund och måste gå ut dt e ju så otroligt kallt ute, man vill bara krypa ner i soffan och bara vara=)
har haft trevligt besök här idag av pauline och robin fast robin va inte här så länge men dt kan ju bero på att stefan inte e hemma inte och dt förstår man ju inte så kul för en kille att sitta och lyssna på oss tjabbe rövar hehe=) tycker dt e kul att prata med pauline vi kran nog prata om allt mellan himmel och jord på en timme hehe=)
hon hade sina goda kakor med sig me och dt gillar vi=)
ne nu e dt dax att gå ut med hunden innan hon kommer vi ska beställa mat idag skönt med sällskap då slipper jag äta själv ne nu måste jag skynda mig för nu va maten beställd=)=)

ps: jag saknar min andre hälft jätte mycke nu=(ha dt bra alla där ute=)


hatar att vara själv=/

nu har stefan åkt till värmland för att jaga med sin kompis och jag tycker inte om dt...
för dt fösta så hatar jag att sitta själv när man har så otroligt många vänner här man kan umgås med..
sen tror jag alltid dt värsta att han kommer bli skjuten av misstag eller något sånt och dt e ju skit kul att ha dom tankarna=/
ne men dt e kul för han att han kommer iväg lite har har ju inte heller så många vänner här..
men men idag har jag butt gardiner i vardagsrummet blev ganska bra e aldrig nöjd heller hehe ne men vi har så stora fönster i vardagstummet så jag brukar vilja ha stora gardiner då men dt e en vanesak jag vänjer nog mig snart=)
ne nu ska jag ut me hunden så jag kan krypa ner i soffan sen och tända lite ljus och ha dt mysigt=)


ha dt bra alla där ute=)

jag fattar intehur orkar folk bara hålla på, jag har en kompis som me håller på att blogga men hon blir terrad av en annan hela jäkla tiden(behöver ju inte skriva namn här) men jag tycker att dt e så otroligt omoget att hålla på så person e lika gammal som mig och då tycker jag iaf att man åtminstånde kan försöka bete sig som en vuxen personen kan ju inte stå för allt den skriver heller utan bara försöker komma med undanflyckter jag hatar sånt blir så jäkla arg............
ne nu ska jag inte skriva mer om de känner att jag kan fortsätta hur länge som helst..


på tisdag åker stefan till värmland och ska jaga och han lämnar mig själv har i 3 dagar hur fan ska jag klara mg själv så länge kommer klättra på vägarna här ju vill inte att han åker och e borta så länge sen har jag konstiga tankar me att han kommer bli skjuten eller något sånt och jag lovar blir han dt så kommer personen som gjorde dt inte få dt lätt, ne nu ska jag tänka positivt han kommer ju hem med kött me ju=) thihi..

på tal om något helt annat så bilden nedan va min födelsedags present av pauline och robin hehe blev skit glad och sen fick jag en pjamas av älsklingen i gissa va=) jo hello kitty, gillar verkligen henne hon e så söt ju=) väntar på en plånbok som jag vann på tradera me men den har fortfarande inte kommit stefan säger att jag har blivit lurad men dt hoppas jag inte och har jag dt så kommer jag terra han tills jag får den vill inte ha pengarna tillbaka utan jag vill ha MIN PLÅNBOK=/
ne nu skajag ut med hunden sen blir dt att krypa ner i sängen och mysa med gubben..
så får man se vad morgon dagen har att erbjuda=)

ha dt bra alla där ute=)

har haft några irriterande dagar nu!

usch säger jag bara till dessa dagarna som har gått.. detta har hänt:
  1. bråkat med arbetsförmedlingen om min timanställning och praktikplats
  2. min jäkla mens vill inte som jag vill
  3. ringt olika jobb men inte fått ett ända
  4. penga problemet e ju bara jätte roligt hur F*N ska vi fixa nästa månad
  5. känner mig allmänt deprimerad just nu

ja så här har mina dagar sett ut nu=) skit kul verkligen vill bara sjunka ner genom jorden och försvinna ett tag. pengar me dt e dt ända jag tänkter på just nu pengar pengar och pengar hur fan ska vi fixa nästa månad utan att alla räkningar ska gå till kronofogden, humm ja dt e ett stort problem e trött på att ha d så här vill ha ett jäkla jobb just nu...

ne nu ska jag krypa ner i soffan och tycka allmänt synd om mig själv=)

ha dt bra där ute alla bloggläsare=)

alla jäkla namn va ju upptagna

jag vet inte hur många namn jag har prövat me nu men alla va ju upptagna och jag som tycker att jag inte har någon vantigt efternamn men dt hade jag visst så jag fick döpa min till mitt blivande efternamn ist som jag ska ta nästa år så dt stämmer ju inte riktigt ännu men snart så=)=)
jaha då hade man blogg nu då alla andra har ju dt så då fick jag me ta och skaffa dt ju=)
idag e dt min älsklings namnstad och imon e dt dax för kalas eller vad man nu ska kalla dt och på måndag e dt dax för mig att fylla år..
pratade precis men stefans kompis som blev pappa för 2 dagar sedan så otroligt roligt=)
han säger som alla andra har gjort nu att nu e dt bara våran tur me att skaffa oss en knatte, jag har inget emot dt men min kropp vill visst inte att jag ska skaffa barn ännu vilket jag tycker e trisst jag hopaps att min mens blir bra denna månaden me för då kan man ju börja att se positivt på att man snart e gravid kanske=) dt e bara att hålla tummarna för dt=)


ne nu ska jag ta och plocka lite här inför kalaset imon så man slipper dt innan alla kommer.
ha dt bra alla bloggläsare där ute..

Välkommen till min nya blogg!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1207712/blivandefrufger?claim=r324srh3hbn">Följ min blogg med


RSS 2.0