har varit jätte dålig på att blogga nu på sista tiden!!!

nu va dt ett bra tag sen jag skrev med dt e bara för att jag har inte måt så bra på sisata tiden jag kan ju inte skylla på att jag har mycket att göra för då ljuger jag eftersom jag e arbetslös så går jag bara hemma hela jäkla dagarna...

va på arbetsförmedlingen idag och ska träffa en arbetscoach så dt ska ju bli spännande=/

annars händer inte så mycket ska till sjukhuset imon och få utterligare en spruta kortison vilket jag inte ser fram emot sen blir dt soffan resten av kvällen för jag kommer nog inte må så bra efter den för dt gjorde jag inte sist..

har betalt alla räkningar nu me och inte fan blev dt något över e så trött på att ha dåligt med pengar ska ringa runt till jobb imon MÅSTE hitta mig ett jobb nu innan jag blir galen, usch hatar att bara gå hemma...

ne nu blir dt en runda med hunden sen blir dt nog sängen e äckligt trött nu faktiskt... varit mycket farande idag med jag är ändå glad=)=)bara att försöka vara positiv ändå fast dt inte e så lätt...

idag e dt julstädning som gäller ska gå ut med några hundar först=) vår egen hund ska ut innan grannens hund som vi brukar passa underveckorna ska ut innan och paulines hund ska ut innan som vi me passa idag för som skulle till ullared dom grisarna skulle me vilja åka till ullared men dt får vänta ska ta och göra fint härist..


fick svar ifrån läkaren idag me och jag gick ju på ägglossningstabletter innan för att jag skulle kunna bli grvid men nu har proverna visat att jag inte fick någon ägglossning, fan me säger jag bara att min krop inte kan funka som den ska, mitt hopp om att bli gravid börjar ju ta slut kan man ju säga känns bara hopplöst just nu skulle vilja gräva ner mig och bara försvinna ett tag, FAN...

hatar läkare

va hos läkaren idag och han tog en del blod från mig så nu e dt bara att invänta provsvaren och hoppas på dt bästa=)
när dom ska ta blod från mig i armen så har dom lite problem för mina ådror sitter gömda långt in så dt e inte så kul at gå till läkaren men men måste dt göras så måste dt..

nu blir dt soffan me hjärtat innan dt e dax för sängen..

vilken givande dag

idag har jag inte gjort mycket har tvättat två maskiner och gjor lite mat annars har jag bara legat på soffan och pratat i telefon.

mar lite halvskumt idag hatar att inte må bra. mår lite illa och svettas hela tiden håller nog på att bli sjuk=(

har pratat mycket med mamma idag, pappa har fått veta att han ska opereras i januari nu skönt att dt äntligen e dax hoppas bara att allt går som dt ska. han ska göra en steloperation i nacken om ni undrar..
sen va dt nära att han fick åka till sjukhuset idag han höll på att svimma och fick ont i hjärtat men dt avtog så han ska in till vårdcentralen imon om han käner att dt inte e bättre, han har redan haft en hjärtatack så man blir ju lite orolig att dt e samma sak igen..

ne nu blir dt lite mat e hungrig som ett djur sen blir dt soffan=)

usch och fy e allt jag har att säga...

sorry att jag inte har skrevit på ett tag har varit mycket här nu...

i lördags va vi på middag hos mamma när vi kom hem sen så mådde jag jätte illa fick en magkattar tablet av mamma som jag tog och den hjälpte så jag har väl fått tillbaka min magkatarr skit kul verkligen måste lära mig att varva ner och koppla bort allt som händer runt om kring mig..

igår va vi på kalas för min blivande svägerska och hennes kille skulle kolla på vår bil för stefan tyckte att hjulet glappade lite och jo visst va dt något som va fel de jäkla hjullagret va slut=/ mats sa att vi hade tur att vi kom dit överhuvudtaget, skit kul att få höra sånt man blir ju så glad.. vi viste inte om vi skulle kunna komma hem eller inte men vi fick låna mats bil hem jätte snällt verkligen... vi hade ju ingen mat med oss till hunden och vi hade allt tänt hemma och va tvungna att komma hem ju och lite tur hade vi ju där...
men om en time ska vi tillbaka till o-ström och fixa bilen så vi har vår egna bli igen, hoppas dt går snabbt..

jaja skriver ikväll igen om vi inte e hemma för sent..

ha dt bra alla där ute dt ska jag iaf försöka att ha=)

mens=)

hahaha dt e inte många som kan säga att man e glad att man har fått sin mens men dt e jag=)
jag har nämligen inte haft min mens på ett år så jag gick till läkaren dom gjorde en massa tester och dt visade sig att mina hormonvärden inte va så bra men jag fick några tabletter som jag skulle ta för att få en blödning och jag fick tabletter för att få ägglossning så nu har jag min mens sen e dt bara att se och mina tester e bra som jag ska göra den 12 och är dom bra så ska jag köra ett grav-test om inte min mens kommer tillbaka nästa månad man kan ju hoppas att den inte komer tillbaka igen=)


va på ikea med robin och pauline och hennes manna igår dt va skoj att komma iväg och hitta på något, sen på kvällen hjälpte vi dom att sätta ihop lite av dt som dom hae köpt, sen kom desas granne upp och gnällde på att vi väsnades för mycket visst vi hamrade lite men dom e ju nyinflyttade och vi hamrade inte mycke men men dt finns alltid folk som ska gnälla..

hatar förkylningar

jag e så otroligt förkyld nu så dt e inte klockt den vill ju inte ge med sig heller blir så trött på dt...
skulle varit ute och gått igår med pauline me men jag ville inte göra dt pga förkylningen, för då hade jag väl varit ännu dåligare idag..

vi vaknade kl.halv 12 idag inte bra kan man ju säga nackdelen när man inte har något jobb man sover bort hela dagarna..

ne nu ska jagsätta mig vid soffan lite och krypa ner under filten med en kopp te=)


ha dt bra alla där ute=)

RSS 2.0