nu va dt längesedan jag skrev!!

har inte hänt så mycket i mitt liv faktiskt, jag fick ett jobb men fick sluta lika fort jag pasade väl inte in i deras grupp dom va lite av mode nissar och dt e ju inte riktigt jag men men lika bra kanske att jag fick sluta fast ett jobb som jobb.. men men har sökt nya jobb nu väntar på svar ifrån ett jobb som jag verkligen skulle kunna tänka mig så dt e bara att hoppas att hon ringer snart hon verkade positiv me men man vet ju aldrig.

jag och min älskling har flyttat till oskarström nu trivs jätte bra mycke bättre än i markaryd känns så skönt att ha flyttat därifrån och slippa allt skit snack och allt jävla folk som har sten hådr koll på en hela tiden så fort man gör något e så trött på alla där nere..

håller på med mina mediciner igen nu och detta e sista gången funkar dom inte nu så ska jag in och kolla mig ser inte fram emot dt dom ska kolla för cancer och sånt och dt e ju inte så kul fast dt e ju bra att dom vill kolla upp dt eftersom jag har cancer i släkten men man vill ju inte få beskedet att man har dt, som tur e har jag en nderbar sambo som stöttar mig i detta och finns där för mig skönt att ha någon vid sin sida som förstår mig och lyssnar på mig..

ne nu ska jag upp och passa svägerskans barn tills hans pappa hommer och hämtar han..
ha dt bra så hörs vi..

P.S. ska försöka bli bättre på att skriva här=)

kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0